Full Flight Series
MSFS

Bekijk hier een lijst met alle Full Flight Series!

FlyByWire A32NX

FBW A32NX Full Flight Series Deel 1 - Vluchtroute plannen

Gedurende deze serie zul je kennismaken met de FBW A32NX Mod in Flight Simulator 2020 en zullen we een volledige vlucht maken van Rotterdam naar Parijs. In deze video staat het plannen van de route centraal.


FBW A32NX Full Flight Series Deel 2 - Cockpit prep & MCDU

Gedurende deze serie zul je kennismaken met de FBW A32NX Mod in Flight Simulator 2020 en zullen we een volledige vlucht maken van Rotterdam naar Parijs. In deze video zullen we de Airbus vanuit Cold & Dark opstarten en de MCDU instellen.


FBW A32NX Full Flight Series Deel 3 - Pushback, taxi & take-off

Gedurende deze serie zul je kennismaken met de FBW A32NX Mod in Flight Simulator 2020 en zullen we een volledige vlucht maken van Rotterdam naar Parijs. In deze video gaan we door waar we in de vorige aflevering gebleven waren.


FBW A32NX Full Flight Series Deel 4 - Klim, cruise en afdaling

In deze aflevering van de Full Flight Series gaan we de relevante onderwerpen bespreken in de klim, cruise en afdaling van je vlucht.


FBW A32NX Full Flight Series Deel 5 - Landing

In de laatste aflevering van deze serie bespreken we de landingsfase van de vlucht, en taxiën we voor de volledigheid nog naar de gate om daar het toestel netjes uit te schakelen.


PMDG Boeing 737

SimBrief route plannen en Navigraph gebruiken

In deze nieuwe Full Flight Series gaan we een volledige vlucht uitvoeren in de PMDG Boeing 737. In deze aflevering starten we met de planning van de route.


Cold & Dark setup en push/start

In deze nieuwe Full Flight Series gaan we een volledige vlucht uitvoeren in de PMDG Boeing 737. In deze aflevering pakken we op waar we vorige keer gebleven waren.


Taxi, take-off & climb

In deze nieuwe Full Flight Series gaan we een volledige vlucht uitvoeren in de PMDG Boeing 737. In deze aflevering pakken we op waar we vorige keer gebleven waren.


Descent, approach & landing

In dit vierde en laatste deel van de 737 Full Flight Series ronden we onze vlucht af en bespreken we de belangrijke aspecten van de afdaling, approach en landing.


Fenix A320

Planning en cold & dark setup

In deze serie van afleveringen van de Full Flight Series laat ik jullie zien hoe je een complete vlucht uitvoert in de Fenix Airbus A320. in deze aflevering maken een vluchtplanning en starten we het vliegtuig op vanuit cold & dark.


Push, taxi, take-off en klim

In deze video gaan we verder waar we de vorige keer gebleven waren, namelijk vlak voordat we de pushback zouden gaan uitvoeren. In deze video zullen we de pushback, taxi, takeoff en klim bespreken.


Cruise en voorbereiding arrival

In dit deel van de vlucht van Eindhoven naar Munich zullen we ons met name richten op de voorbereiding van de arrival.


Arrival, landing en shutdown

In deze laatste aflevering van de Full Flight Series gaan we de A320 aan de grond zetten. We bespreken de arrival/approach en de landing. Vervolgens taxiën we naar de gate en schakelen we het vliegtuig weer uit.


Neem deel aan de community!

Dutch Sim Pilot heeft een Discord! Druk op onderstaande knop om toegang te krijgen.

Join Discord