Disclaimer

Algemene Voorwaarden

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat u deze website gebruikt.

Door gebruik te maken van Dutch Sim Pilot ("deze website", "wij" of "ons"), stemt u in met deze algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u onze website niet te gebruiken.

Deze algemene voorwaarden regelen uw gebruik van deze website. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates. Het voortgezette gebruik van deze website na wijzigingen in de voorwaarden houdt in dat u de wijzigingen accepteert.

Intellectueel eigendom

De inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo's, en andere materialen, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag de inhoud niet kopiƫren, verspreiden, wijzigen, publiceren of op enigerlei wijze gebruiken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Gebruik van de website

U stemt ermee in om deze website uitsluitend te gebruiken voor wettige en legitieme doeleinden. U gaat ermee akkoord geen schadelijke code of inhoud op deze website te plaatsen of te verspreiden. U bent verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw accountgegevens en wachtwoord.

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. We hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door uw gebruik van deze websites.

Disclaimer

De informatie op deze website wordt geleverd "zoals deze is". We geven geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of geschiktheid van de informatie voor een bepaald doel.

Beperking van Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolg- of exemplarische schade, inclusief verlies van winst, goodwill of andere immateriƫle verliezen, voortvloeiend uit uw gebruik van deze website of de inhoud ervan.

Door deze website te gebruiken, vrijwaart u ons van alle aansprakelijkheid die voortvloeit uit uw gebruik van deze website in strijd met deze algemene voorwaarden.

Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, kunt u contact met ons opnemen via de Dutch Sim Pilot Discord.

Neem deel aan de community!

Dutch Sim Pilot heeft een Discord! Druk op onderstaande knop om toegang te krijgen.

Join Discord